Samfunn

Hør nå her ... Ap leder Jonas Gahr Støre på Fellesforbundets landsmøte i 2019 er tilsynelatende allerede lydhør når forbundsleder Jørn Eggum har noe på hjertet.

Stor uenighet om klima blant LO-medlemmer

Mens Fagforbundet «vedtok» trepartiregjering, krevde Fellesforbundet at Ap ikke vek en tomme i oljepolitikken. LOs medlemmer er langt fra samstemte i klimapolitikken. Det er en viktig grunn at SV trakk seg fra regjeringsforhandlingene.

Publisert Sist oppdatert

LO-toppene Peggy Hessen Følsvik og Mette Nord er «skuffet og lei seg» etter at SV trakk seg fra regjeringsforhandlingene». Men Støre gjorde jo som Fellesforbundet i LO sa: Han vek ikke en tomme i oljepolitikken.

Festen etter valgseieren på rødgrønn side i politikken virker som å ha gått inn i det mest trøttsomme nachspiel-modus etter at SV trakk seg. De gladeste festdeltakerne har gått hjem, og tilbake sitter surpompene og småkrangler om hva som skjedde. Entusiasmen venstresiden viste etter valgseieren virker nå steindød.

Skuffelse i LO

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS