Samfunnsstyring

Arbeids- og velferdsdirektør Hans Christian Holte og teknologidirektør Heidrun Reisæter har hovedansvaret for å ta Nav-systemet videre inn i en digital framtid.

Nav-sjefen: − Midlene til digitalisering bør inn som en del av de ordinære budsjettene

Nav er med sine 22.000 ansatte en av de største offentlige etatene i Norge, og blir stadig mer digital. Men mye gjenstår. Nå vil Nav-sjef Hans Christian Holte at midler til digitalisering bør inngå i de årlige rammebevilgningene i statsbudsjettet.

Publisert Sist oppdatert

­

Nav har et stort potensial når det kommer til digitalisering. De har gjort en god del, men har mye igjen, forteller Nav-direktør Hans Christian Holte og hans relativt ferske teknologidirektør Heidrun Reisæter.

− Vi har fortsatt med oss en del godt voksne løsninger fra før 2006, året da Nav kom til, sier Hans Christian Holte. Han begynte som ny Nav-sjef i 2020 − da hele landet var korona-stengt. Han kom fra stillingen som toppsjef i Skatteetaten, og hadde både der og tidligere i sin karriere jobbet mye med digitalisering.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS