Arbeidsliv

Det første styret i HR Norge Vest er nå satt. F.v. Johnny Færøy, Bente Bratland, Maren Fosse Matthys, styreleder Kathleen Mathisen og Tommy Johansen.

HR Norge etablerer seg i Bergen

HR Norge utvider virksomheten, og oppretter HR Norge Vest, med hovedkontor i Bergen.

Publisert Sist oppdatert

HR Norge oppretter et nytt kontor i Bergen, under navnet HR Norge Vest. Effektivt er dette en sammenslåing av regionskontoret Vestnorsk Personalforum (VPF) og HR Norge.

– HR Norge har allerede mange medlemmer i regionen. Men det har lenge vært et savn ikke å ha en fysisk tilstedeværelse, sier daglig leder i HR Norge, Even Bolstad, på HR Norge sine hjemmesider.

Han mener at dette er en viktig strategisk satsning siden arbeid med personal, mennesker og organisasjon blir viktigere og viktigere.

Styret er satt

Det nye kontoret har fått et eget styre, og skal ledes av Kathleen Offman Mathisen, som til daglig er HR-direktør i Grieg Seafood.

– Etter å ha jobbet med ledelse i snart 19 år er det med stor entusiasme jeg går til oppgaven med å lede nyetableringen av HR Norge sin nye avdeling i Bergen, sier hun.

På HR Norge sine hjemmesider sier hun at vestlandsregionen har vært preget av mye omstilling, og at HR har en viktig rolle for å geleide virksomhetene trygt og godt gjennom omstillingsprosessene. Spesielt har det skjedd mye i bransjene som er avhengige av oljen, og Mathisen sier at det blir viktig å utvikle kompetansen i regionen, samt å skape nye arbeidsplasser.

Sammen med henne består styret av Bente Bratland, avdelingsleder i Manpower Bergen; Maren Fosse Matthys, HR-rådgiver i Vest Politidistrikt; Johnny Færøy, daglig leder/partner i Garuda Bergen; og Tommy Johansen, assisterende fylkesdirektør i NAV Hordaland.

– Det har vært viktig for meg å bygge opp et styre som representerer både offentlig og privat sektor, og som samtidig er godt rustet til å skape entusiasme og interesse for det viktige arbeidet HR gjør, sier Mathisen.

– Vi har stor tro på Kathleen og resten av det nye styret. Sammen kan vi gjøre en forskjell for virksomhetene på Vestlandet, sier Bolstad.

Powered by Labrador CMS