Arbeidsliv

Nærmere halvparten (48 prosent) av de nordiske bedriftslederne tror at distanse- og hybridarbeid har påvirket virksomheten deres positivt, og mindre enn en fjerdedel (23 prosent) tror at distansearbeid har hatt en negativ innvirkning på virksomheten deres.

35 prosent av norske bedrifter vil kvitte seg helt med kontoret

Ifølge en fersk rapport fra Owl Labs, planlegger 95 prosent av de norske bedriftene i undersøkelsen å fortsette med hybridarbeid etter pandemien.

Publisert Sist oppdatert

The State of Hybrid Work Report fra teknologibedriften Owl Labs, en undersøkelse hvor 500 nordiske bedriftsledere har deltatt, viser at kun 6 prosent av bedriftene som er spurt forventer at deres ansatte vender tilbake til kontoret på heltid etter pandemien.

Hele 96 prosent av svenske bedriftsledere planlegger for hybrid arbeidskraft etter pandemien, tett fulgt av Norge (95 prosent), Danmark (92 prosent) og Finland (92 prosent).

– Det er oppmuntrende å se at bedriftsledere i de nordiske landene legger til rette for hybridarbeid etter pandemien. Ettersom organisasjonene allerede har tilpasset seg for å arbeide på distanse, har de også sett fordelene, sier Frank Weishaupt, administrerende direktør ved Owl Labs i en pressemelding.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS