Arbeidsliv

IKKE IMPONERT: – At Statsministerens kontor etter snart fire måneder verken har svart eller gitt bekreftelse på at brevet er mottatt, er en arroganse som med all tydelighet viser hvordan regjeringen egentlig ser på trepartssamarbeidet, sier LO-sekretær Trude Tinnlund.

Arbeidstakere venter på svar fra statsministeren

Like etter at rapporten om delingsøkonomien ble overlevert i starten av februar, sendte LO, Unio, YS og Akademikerne et brev til statsminister Erna Solberg. Snart fire måneder senere venter de fortsatt på svar. – Arrogant, mener LO-sekretær Trude Tinnlund.

Publisert Sist oppdatert

Dagens Perspektiv tok kontakt med Statsministerens kontor for å etterlyse svaret på henvendelsen og fikk høre at brevet «fortsatt er under behandling hos oss».

I brevet understreker de fire store arbeidstakerorganisasjonene nettopp behovet for trepartssamarbeid og «fornuftige reguleringer» for å møte den voksende delingsøkonomien.

– At Statsministerens kontor etter snart fire måneder verken har svart eller gitt bekreftelse på at brevet er mottatt, er en arroganse som med all tydelighet viser hvordan regjeringen egentlig ser på trepartssamarbeidet, sier en oppgitt Tinnlund og føyer til at brevet fra LO, UNIO, YS og Akademikerne representerer 1,7 millioner medlemmer.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS