Arbeidsliv

Cisco er kåret til Norges beste.

Cisco Norge topper «Great Place to Work»-kåring – med alle ansatte på hjemmekontor

Cisco topper listen i Norge, og går samtidig til topps i den internasjonale kåringen. Ledelsen ser på tillit og fleksibilitet som et konkurransefortrinn.

Publisert Sist oppdatert

«Great Place to Work» har de siste 18 årene gjennomført en arbeidsplasskåring hvor de finner frem til gode arbeidsplaser. Selskapene melder seg selv på kåringen og blir vurdert etter en rekke kriterier.

– Først og fremst er det veldig gøy for oss i Cisco å få en slik anerkjennelse. Jeg er utrolig stolt av alle som jobber i Cisco Norge og av den innsatsen de legger ned. Dette er deres fortjeneste mer enn noe annet, sier Trine Strømsnes, administrerende direktør i Cisco Norge.

Det er det internasjonale analyse- og rådgivingsselskapet Great Place to Work som står bak kåringen, hvor medarbeidere ved nesten 600 bedrifter i Norge ble bedt om å svare på en lang rekke spørsmål om tillit, stolthet og fellesskap på sin arbeidsplass.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS