Arbeidsliv

– Går man i for mye retning av at man ikke skal møte opp på arbeidsplassen, er det lett å miste mye av det sosiale, sier statssekretær Truls Wickholm (Ap).

– De samme arbeidstidsreglene som du har på kontoret, skal også gjelde på hjemmekontoret

Det sier statssekretær Truls Wickholm i Arbeids- og inkluderingsdepartementet. Den varslede hjemmekontorforskriften er ifølge Wickholm «rett rundt hjørnet».

Publisert Sist oppdatert

Ny forskrift om hjemmekontor er like rundt hjørnet, skal man tro statssekretær Truls Wickholm. Under et innlegg på Sintef-seminaret «Den hybride arbeidshverdagen» letter han litt på sløret om når vi kan vente oss den nye loven.

Mange synes det har tatt vel lang tid for at de nye reglene skal komme på plass etter at den forrige regjeringen sendte ut forslaget på høring i april i fjor.

– Den kommer nok ikke om en uke, men man skal heller ikke vente et halvt år på den. Den kommer mellom der, men vi skal ikke vente for lenge nå, understreker han.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS