Arbeidsliv

I Oslo mener én av tre at et fleksibelt månedskort vil bidra til at de reiser mer kollektivt, viser en undersøkelse Kantar har gjort for NAF.

Hjemmekontor kan gi milliardgevinst for samfunnet

Samfunnet kan spare ti milliarder kroner i året hvis arbeidstakere jobber hjemmefra én dag i uka, ifølge beregninger fra NAF.

Publisert Sist oppdatert

Fortsatt bruk av hjemmekontor etter gjenåpningen av samfunnet vil gi gevinst både for den enkelte og for samfunnet, ifølge NAF.

Mindre tidsbruk på reiser, reduserte reisekostnader og utslipp fra bilkjøring kan gi en besparelse på ti milliarder kroner i året dersom arbeidstakere som kan ta én hjemmekontordag i uken, gjør det, viser beregninger fra organisasjonen.

– Folk sparer både tid og penger, og hjemmekontor kan bidra til å kutte bilkø og utslipp, sier senior kommunikasjonsrådgiver Ingunn Handagard i NAF i en pressemelding.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS