Arbeidsliv

Hybrid arbeidsplass? Omtrent slik ser Cisco for seg at deres kontorer skal se ut rundt om i verden.

Ingen «tvungen retur» til kontoret hos Cisco

For teknologiselskapet Cisco blir det ingen «retur» til kontoret. Hvert enkelt individ og team vil selv avgjøre hvordan arbeidshverdagen blir fremover.

Publisert Sist oppdatert

Ledelsen har heller ikke fastsatt antall dager på eller utenfor kontoret. Før pandemien var 95 prosent av kontorlokalene tilpasset enkeltindivider. Nå bygger teknologiselskapet om kontorene sine, samtidig som de satser tungt på utviklingen av såkalte «hybrid-first»-teknologier med fokus på samhandling og fleksibilitet.

Cisco ble tidligere i år kåret til Norges og verdens beste arbeidsplass av «Great Place to Work». Nå jobber de på spreng for å bli det de selv sier skal være verdens beste hybride arbeidsplass. Med klare ambisjoner, inkluderende teknologi og trening av ledere i nye måter å jobbe på, er de allerede på god vei.

Hjemmekontor og fjernarbeid er ikke noe nytt for Cisco. Selskapet har ansatte som har jobbet i 10 år uten å ha hatt noen fast kontorplass. Derfor var overgangen til «tvungent hjemmekontor» på grunn av korona-pandemien ganske enkel for de ansatte, ifølge selskapets ledelse. Mens omtrent halvparten av de ansatte globalt jobbet daglig på kontoret før korona, ser Cisco nå for seg at kun en fjerdedel av de ansatte vil «være på kontoret» tre dager eller mer i etterkant av pandemien.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS