Arbeidsliv

Heidi Karin Monsen tror ikke at det norske næringslivet er godt nok forberedt på de kommende endringene.

Setter det utypiske på dagsordenen

Det florerer med faglige temaseminar for tiden – fra roboter som tar over verden til diskusjoner om populismens fremmarsj i Europa. Men hva er nøkkelen til å sette et vellykket arrangement sammen?

Publisert Sist oppdatert

Styreleder i nettverk for Økonomi- og virksomhetsstyring, Heidi Karin Monsen, har i flere år tatt frivillig initiativ til å sette sammen en rekke faglige seminarer og nettvekslingsarrangementer for å sette tema på dagsordenen som kanskje ikke har vært helt typisk for siviløkonomer.

For ti år siden flyttet hun fra Bergen til Oslo og har siden den gang vært styremedlem i Ledelsesnettverket til interesse- og arbeidstakerorganisasjon Econa (tidligere siviløkonomiforeningen) og er nå styreleder i økonomi og virksomhetsstyring. I organisasjonen blir hun beskrevet som en «ildsjel» for det arbeidet hun har gjort for dem.

– For meg har det gjennom mange år vært viktig å kunne bidra til å sette samfunnsaktuelle saker på dagsorden. Gjennom dette arbeidet føler jeg at jeg kan påvirke våre medlemmer, sier hun.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS