Arbeidsliv

– Vi ønsker at våre ansatte skal gjenspeile mangfoldet vi har i Oslos befolkning. Derfor har vi en egen rekrutteringsordning for personer med funksjonsnedsettelser, ser Rina Mariann Hansen, byråd for arbeid, integrering og sosiale tjenester i Oslo kommune.

– Vi vil speile mangfoldet i befolkningen

Siden 2014 har Oslo kommune hatt en rekrutteringsordning for personer med nedsatt funksjonsevne.

Publisert Sist oppdatert

«Liker du fysisk arbeid utendørs i all slags vær? Gravferdsetaten søker sesongarbeidere til vedlikehold av gravplassene i Oslo i perioden 2. mai - 29. juli 2022.» Slik innledes en stillingsannonse som ligger ute nå, med søknadsfrist førstkommende mandag.

«Oslo kommune ønsker å ansette flere personer med funksjonsnedsettelser», fastslår Gravferdsetaten i annonsen og forteller at det er ledige stillinger for personer med funksjonsnedsettelser på fire gravplasser i kommunen.

Stillingsutlysningen inngår i en satsing Oslo kommune har hatt i årrekke for å rekruttere personer med nedsatt funksjonsevne.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS