Arbeidsliv

Psykologene er opptatt av å formidle at det er umulig å unngå konflikter på arbeidsplassen.

Vil hjelpe ledere å ta tak i konflikter før de eksploderer

Arbeidslivskonflikter kan fort bygge seg opp fra en frisk bris til sterk kuling om ledere ikke håndterer situasjonen raskt nok. Et nytt digitalt verktøy skal senke terskelen for å ta tak i konflikten før den går over stokk og stein.

Publisert Sist oppdatert

Psykologene Trond Løkling og Tommy Antonsen som utgjør gründerne bak Semje Software lanserte i vår det de beskriver som «Norges første digitale konflikthåndteringsverktøy» kalt Nøgd.

De erfarne konflikthåndteringsekspertene forteller at de uheldigvis ofte blir kontaktet på et tidspunkt hvor arbeidslivskonflikten har eskalert.

– Konflikten har fått lov til å pågå en god stund før vi blir involvert. Årsaken til dette er at ledere ofte er usikre på hva som er lurt å gjøre. Våre forundersøkelser knyttet til utviklingen av Nøgd viste også at ledere bruker mye av sin tid til å finne ut av hva de skal og bør gjøre når konflikten er et faktum, forklarer Tommy Antonsen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS