Ledelse

– IT-bransjens største utfordring i dag er å få tak i nok folk. Vi kan ikke ta for gitt at våre ansatte bor rett ved kontoret. Samtidig ser vi at mange ansatte kommer på jobb, nettopp for å sosialisere, sier Trond Vinje.

6 råd for å sikre vellykkede hybride kontorløsninger

Å planlegge en hybrid fremtid for arbeidsplassen kan virke både overveldende og kaotisk. TietoEVRY har samlet seks råd for etablering av hybride arbeidsplasser.

Publisert Sist oppdatert

Den mellommenneskelige kommunikasjonen forsvinner på digitale møteplasser og selv erfarne ledere synes det er utfordrende når halve teamet er virtuelt.

Teknologiselskapet TietoEVRY og organisasjonspsykolog Trond Kjærstad deler råd og erfaringer om hvordan å sikre vellykkede hybride kontorløsninger.

– I 2020 sa vi at hjemmekontoret er kommet for å bli. I teknologibransjen har vi lenge hatt relativt fleksible arbeidsmåter, men det ble likevel snart klart at fleksibilitet alene ikke er nok for å kunne tilby ansatte en hybrid arbeidsplass som fungerer over tid, sier HR-direktør i teknologiselskapet TietoEVRY, Trond Vinje.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS