Ledelse

Ledelseslitteratur har blitt en viktig del av hverdagen til Torstein Martinsen.

Bokormen

Han hadde knapt lest en bok før han ble leder. Nå kan ikke Torstein Martinsen i Schneider Electric få nok av ledelseslitteratur.

Publisert Sist oppdatert

hneider Electric. Han hadde bygget opp et dyktig team i en avdeling som lå brakk i Siemens, oppnådd gode resultater og lå godt an i forhold til å få utvidede ansvarsområder. Ingen i Siemens forstod hvorfor han vurderte å bytte jobb. Men magefølelsen ble avgjørende for 35–åringen.

Administrerende direktør i selskapet og en representant fra USA satt av to timer til en prat med Martinsen. Jobben som leder i region øst, for byggautomasjon, var viktig. Selskapet ville ha en ung og fremadstormende leder, men det var viktig at rett person ble valgt.

– Jeg ble et par centimeter høyere etter intervjuet. Jeg gikk inn som en slags junior, og gikk ut som en moderne leder som det var verdt å satse på, forteller Martinsen, og ser med glede tilbake på lykkemøtet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS