Ledelse

Daglig leder i FOKUS Gro Lindstad | Kleggen som tar kvinneperspektivet

Gro Lindstad er vant til å bli definert i møter som hun som snakker likestilling og kvinner. Spesielt når hun for ente gang prøver å løfte fram likestillingsperspektivet. – Hadde ikke jeg gjort det, hadde det ikke blitt snakket om.

Publisert Sist oppdatert

­Kontoret til FOKUS-leder Gro Lindstad er alt annet enn sterilt og kjedelig. På veggene henger tradisjonsrike stammemasker fra Latin-Amerika og Afrika. Skulpturer, skjold, hatter korallskjell pryder store deler av kontoret. Hyllene og sofaen renner over av mapper, dokumenter og bøker.

Flere av gjenstandene og kunsten på veggene er dedikerte til kvinne- og klimabevegelsen. Mye av tingene har hun samlet med seg på sine mange utenlandsreiser. Bak skrivebord er en «skrytevegg» med bilder av Lindstad sammen med viktige og kjente profiler.

– Jeg har fått beskjed hjemme at jeg ikke kan ha alt dette i huset, så da måtte jeg ha det på kontoret. Jeg prøver å bli flinkere til å kaste ting, men slik du ser er jeg en person som ikke klarer å kun lese ting kun på nett, forklarer Lindstad mens hun henter seg en kopp med kaffe.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS