Ledelse

– Tanken på å ha gamle, syke foreldre som jeg ikke hadde fått se og som jeg ville savnet og vært bekymret for, er også skremmende, sier Camilla Stoltenberg.

– Det er enklere å være leder nå, når jeg verken har små barn eller gamle, syke foreldre

Folkehelsedirektøren har jobbet på spreng med opptil 16-timers dager de siste månedene. – En pandemi er aldri bra, men det var bra at den kom i år og ikke i fjor. Da hadde Norge vært i en vanskelig situasjon, sier Stoltenberg.

Publisert Sist oppdatert

I Sagene bydel, like ved Akerselva ligger hovedkontoret til Folkehelseinstituttet. Noen sykler står parkert utenfor, men innenfor glassdørene er det tomt. Ingen sitter bak resepsjonsluken. Den har blitt digitalisert.

Mange ansatte jobber hjemmefra på grunn av koronasituasjonen. Det er også dagen etter nasjonaldagen.

I etasjene over er det tegn til liv, selv om mange jobber hjemmefra. Håndspritflaska står klar på bordet før direktør for Folkehelseinstituttet (FHI) Camilla Stoltenberg kommer inn i rommet iført en lyserosa jakke og sorte bukser.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS