Ledelse

Daglig leder Arild Søland (til venstre) og programdirektør Pål Søland i IBU Board Performance.

Eksperter stusser over styrebehandlingen

– Det er underlig og lite tillitvekkende at den fungerende styrelederen til Innovasjon Norge uttrykte tillit til Traaseth mens det pågikk en prosess mot henne, hevder styreeksperter ved IBU Board Performance.

Publisert Sist oppdatert

Arild Søland ved IBU (Institutt for bedriftsutvikling) Board Performance har spesialisert seg på styreutvikling i nærmere 20 år. Sammen med Pål Søland har han jobbet med styrer, i styrer og trent styremedlemmer over mange år. En rekke styreledere- og medlemmer utdannes på IBU gjennom ulike programmer i praktisk styrearbeid.

Styreekspertene synes saken mellom næringsministeren og tidligere styreleder Per Otto Dyb er interessant.

– Det er flere forhold som er interessante her: Det synes utenfra å ha pågått en lengre prosess mot Anita Krohn Traaseth, trolig anført av styreleder Dyb, og som styret synes å stå bak. Etter at Dyb valgte å gå av uttrykker plutselig den fungerende styrelederen tillit til Traaseth, på vegne av hele styret. Det er både underlig og ikke særlig tillitvekkende, sier Arild Søland.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS