Ledelse

Det beste rådet Åsa Wallenberg har fått, var fra en tidligere sjef: «Våg å sikte høyt og våg å se deg selv i en rolle som du virkelig vil ha.

Fikk alltid høre at ingenting var umulig

Om den nyansatte sjefen for Storebrands fond kan få flere til å investere pengene sine på en bærekraftig måte, kan Åsa Wallenberg gå av med pensjon og føle at hun har lykkes i jobben.

Publisert Sist oppdatert

I rask gange kommer Åsa bortover i gangen på Storebrands hovedkontor på Lysaker. Hun pendler frem og tilbake mellom Oslo og Sverige og har et par møter hun må rekke før hun igjen sitter på flyter tilbake til Stockholm og familien.

– Jeg prater veldig fort, så du må bare si i fra om jeg skal ta det litt saktere, sier hun, mens hun finner et ledig kontor.

Ved inngangen av det nye året ble svenske Åsa Wallenberg sjef for forvaltningen av Storebrands rundt 260 milliarder kroner.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS