Ledelse

Her er salgssjef Kaja Sperotti (til høyre) en kjapp tur 'hjemme i Norge' for å delta på et start up-event. Vanligvis leder hun sitt norske team fra ett eller annet utland.

Fjernarbeid: Kaja Sperotti leder norsk virksomhet fra alle andre steder enn Norge

Mens Facebook, Amazon, Google og Zoom nå krever at medarbeiderne skal tilbringe minst et par, tre dager i uken på kontoret, øker antall arbeidstakere som ønsker seg fjernarbeid. Fjernarbeid kan gi økt tilgang til kompetanse det er knapphet på, mener salgsleder.

Publisert Sist oppdatert

Arbeidslivet – både i Norge og internasjonalt – «sliter med å finne formen» etter pandemien, da hjemmekontor og fjernarbeid brått ble dagligdags for veldig mange.

Da folk skulle tilbake til hverdagen etter pandemien, var arbeidslivet endret.

Hjemmekontor og fjernarbeid var plutselig noe som var blitt vanlig for mange flere enn de aller største nett- og skyhodene. Folk ville fortsette å jobbe hjemmefra, fra hytta eller fra en strand i «Syden».

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS