Ledelse

– Gode møter gir gode endringstiltak

Har du avdekket behov for endringer i bedriftens organisasjonskultur- og klima? Det er i møtet med de ansatte du kommer frem til de mest praktiske tiltakene, hevder professor.

Publisert Sist oppdatert

Dersom undersøkelser indikerer problemer og utviklingsområder for organisasjonen, er dette et tegn på at du må igjennom en endringsprosess . Før du handler er det viktig at du forsikrer deg om at det som er undersøkt er målt på riktig måte, forteller professor i organisasjonspsykologi ved Universitetet i Oslo, Thomas Hoff. Hoff har sammen med Jon Anders Lone skrevet boken Medarbeiderundersøkelser – en praktisk håndbok, der han tar for seg alle fasene i en medarbeiderundersøkelse.

– Det første man bør se på er om undersøkelsen indikerer problemer og utviklingsområder. Det er avgjørende at alt er målt på en forskningsbasert måte, slik at utgangspunktet for eventuelle tiltak er best mulig, sier han til Ukeavisen Ledelse.

Gode møter

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS