Ledelse

– Teambuilding- og coaching-konseptene jeg har utviklet over mange år, kommer jeg til å trekke inn også i dette laget, sier nyutnevnt landslagssjef Per-Mathias Høgmo.

Høgmo bruker eget coaching-konsept på landslaget

Landslagssjef Per Mathias Høgmo gjør betydelige endringer, både i støtteapparat og i laguttak, og bruker sitt egenutviklede konsept for å trene spillerne.

Publisert Sist oppdatert

Per Mathias Høgmo, den nye sjefen for fotballandslaget, tok i går ut sin første landslagstropp.

Seks nye spillere inn, én assistenttrener ut, en ny assistenttrener inn, én fysio ut, en fysio inn samt samarbeid med en mental trener. Dette var de umiddelbare grepene treneren med fersk suksess i Sverige tok før kampene mot Slovenia og Island. Dette gjorde han bare noen dager etter at han tiltrådte som landslagssjef.

Dagbladet skriver at det ikke stopper der: I Djurgården har Høgmo, sammen med idrettspsykolog Johan Fallby, utviklet et manifest som i detalj beskriver hvordan spillere og støtteapparat skal kunne yte maksimalt. Det er hans coaching-ideologi – både fysisk og psykisk. Nå tar han dette opplegget med seg inn på landslaget:

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS