Ledelse
Unsplash / Brina Blum
Hvordan virker organisasjonskulturen på kjøkkenet?
Selv om teknologien fungerer og de ansatte er effektive, er det ikke sikkert at bedriftskulturen er sterk nok til å takle en pandemi.
Gründeren John Rampton tar opp denne problemstillingen i et innlegg på nettstedet Entrepreneur. Der anbefaler han en rekke teknikker for at ikke bedriftskulturen skal endre seg for mye, når de ansatte har hjemmekontor, eller er spredt for alle vinder geografisk. Tålmodighet, trygghet, ritualer og bevaring av tradisjoner noen av nøkkelordene for å bevare bedriftskulturen.
Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd
99,- 750,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd
2835,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd
1,- 205,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd
2400,-
KJØP
Nylige artikler
Fredsprisvinneren vant folkets hjerter – tross alt
Ny vurdering av pendlerfradrag kan gi penger tilbake
Dette er Høyre-trioens distriktsalibi: Odelsgutt fra bøgda
Slik skal Norge gjøre seg mer attraktivt
Chile kan få sin mest høyreorienterte president siden Pinochet
Mest leste artikler
Slakter eget slagord
Økende arbeidsledighet blant unge: Er arbeidslivet tilpasset Gen Z?
Historisk vedtak: FN-konvensjon for funksjonshemmede innlemmes i norsk lov
Ole Gustav Gjekstad: Ny landslagssjef med fokus på individuell teknikk
Frank Gran om omkamper i kunnskapsorganisasjoner: Forståelse og ledelse