Ledelse

Som leder kommer man til å gjøre feil. Målet må være å lære av de feilene man gjør og vokse som leder og menneske, sier organisasjonspsykolog og lederutvikler Rolv Mohn i Moment.

Ledere ­skammer seg over ikke å strekke til

På tomannshånd er det mange ledere som innrømmer at de har klump i magen og føler de ikke klarer å fylle skoene, forteller leder­utvikler Rolv Mohn.

Publisert Sist oppdatert

–Skam er et sterkt ord som jeg ikke hører ledere bruke om seg selv så ofte. Men mange forteller at de er redde for ikke å strekke til i jobben. For noen blir det til en bekymring som preger hverdagen deres.

Det sier organisasjonspsykolog og daglig leder Rolv Mohn i Moment lederutviklingsbyrå. Han veileder ofte ledere på tomannshånd, nettopp for å skape en trygg ramme så de kan snakke om ting de vanligvis ikke forteller noen.

– Det er en del ledere som stadig går med en klump i magen. De har høye forventninger til seg selv, og møter høye forventninger fra andre, og de føler ikke at de klarer å fylle skoene.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS