Robin Abrahams og Boris Groysberg, begge fra Harvard Business School, har stilt ledere og andre spørsmål om manglende motivasjon. De som sliter med motivasjonen, forteller at føler seg maktesløse og at de sliter med å prestere.

Noen råd til deg som er umotivert på jobben

Mistet piffen? Her er noen tips til inspirasjon.

Publisert Sist oppdatert

Lest om selvledelse. Å ha noen perioder med dårlig motivasjon på jobben kan skje den beste. De vanlige oppgavene blir kjedelige. Det er vanskelig å finne energi til nye prosjekter. Og selv om vi gjør det vi skal for å være gode medarbeidere eller ledere, så er vi egentlig ikke helt «til stede». Man føler seg litt «død» på jobb. 

Slik innleder forskningsmedarbeider Robin Abrahams og professor Boris Groysberg, begge fra Harvard Business School, en artikkel i Harvard Business Review om motivasjon.

De to har stilt spørsmål om manglende motivasjon til ledere og andre, og fått svar fra nesten 90 stykker. De som oppgir at de har opplevd at motivasjonen forsvinner, forteller blant annet at de føler seg maktesløse, er engstelige, redde for å bli «avslørt» og at de sliter med å prestere. 

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS