Ledelse

Norgessjef for EY Christin E. Bøsterud: – Man trenger ikke ha den tøffeste profilen for å lykkes

Hun har slått i bordet når hun ikke automatisk ble tilbudt lederjobben hun ønsket. På tross av tidligere motstand, i det som var et gubbevelde og utdaterte holdninger, klatret Christin E. Bøsterud til topps i selskapet hun har vært en del av i 20 år.

Publisert Sist oppdatert

­EY var en av de første bedriftene som flyttet til Bjørvika. I snart 20 år har de vært lokalisert på en kontinuerlig byggeplass mens andre kunnskapsbedrifter har strømmet til.

Toppsjef Christin E. Bøsterud møter oss i den store kantinen midt i bygget som EY disponerer. Om ikke lenge skal hele Oslo-kontoret flytte over til Stortorvet i sentrum. Leiekontrakten i Bjørvika går ut, samtidig som bedriften ønsker å legge opp til en mer hybrid arbeidsplass.

– Bærekraft og fotavtrykket vårt er en viktig driver for hvorfor vi har valgt å flytte. Det er også enklere å drive frem endring når man flytter til et annet sted, forklarer Bøsterud.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS