Ledelse

Nadia Hasnaoui er én av 16 personer som deltok på et karriereutviklingskurs for personer over 50 år, og sier at hun har hatt stor nytte av det

Seniorene trenger mer selvtillit i arbeidslivet

Nadia Hasnaoui (53) og Randi Bakke (63) fra NRK ble sendt på karriereutviklingskurs av HR-sjefen. Sammen er de to av deltakerne i et prosjekt som skal gi ansatte over 50 år selvtillit til å unngå å ende opp som kontorinventar.

Publisert Sist oppdatert

Pilotprosjektet ble gjennomført av karriererådgivningsselskapet AS3 i samarbeid med Senter for politikk. Nadia Hasnaoui sier at kurset har gitt henne økt selvtillit. Hun er én av 16 personer som var med i prosjektet som hadde som mål å gi norske arbeidstakere en bedre seniorkarriere. Deltakerne fikk i kurset arbeide med å kartlegge sine ferdigheter, preferanser og karrieremuligheter, og lære å synliggjøre dette overfor arbeidsgiveren.

Hasnaoui jobbet i elleve år i TV2, og begynte i NRK for tolv år siden. Hun har aldri hatt noen bevisst karriereplan, men sier at programmet har endret synet hennes:

– Deltakelsen har gitt meg mer selvtillit til å gutse i jobben min og gi det jeg kan til arbeidsplassen min. Jeg er av den gamle skolen – jeg tenker ikke først og fremst på hva bedriften kan gjøre for meg. Målet er fortsatt å ha det gøy på jobben hver dag, sier hun til DN i dag.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS