Ledelse

– Det kan være ganske smertefullt for ledere å gi fra seg så mye beslutningsmakt. Men vi har bestemt oss for å dytte beslutninger nedover til de som sitter nærmest brukerne, forteller Jens Hauglum i Finn.no.

Slapp teamene fri

I Finn.no har ledelsen gitt slipp på årsbudsjetter og langsiktige strategier og overlatt mye av styringen til små team som står fritt til å løse oppgavene slik de vil.

Publisert Sist oppdatert

Siden dagens Finn.no ble lansert i 2000, har selskapet utviklet seg til å bli Norges største tjeneste på nett. Om lag 460 ansatte driver markedsplassen for alt fra boliger, jobber, gjenstander, klær og reiser i en bransje i ekstremt rask endring.

Det har også krevd nye måter å jobbe på.

– Her skifter de fleste ansatte mellom ulike team med nye kolleger og nye teamledere ganske ofte, forteller Jens Hauglum. Han er produktdirektør i Finn.no og leder arbeidet med hele tiden å fornye arbeidsmåtene i organisasjonen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS