Ledelse

Administrerende direktør i Big Enough Global, Kimiya Sajjadi hjelper advokatfirmaer med å rekruttere og beholde flerkulturelle talenter.

Unngå disse feilene når du ansetter flerkulturelle arbeidstakere

Det største problemet til de fleste ledere som administrerende direktør i Big Enough Global, Kimiya Sajjadi, har møtt på, er at de tror at det er nok å kun ha gode intensjoner.

Publisert Sist oppdatert

For to år siden startet jusstudentene Kimiya Sajjadi og Sevgi Usein arbeidet med å hjelpe tradisjonelle og mannsdominerte advokatfirmaer med å rekruttere og beholde flerkulturelle talenter.

I møte med store, norske bedrifter gjennom studiet, følte Sajjadi og flere av hennes studentvenner med flerkulturell bakgrunn seg utilpasse og uvelkomne – selv om ingen sa noe direkte rasistisk til dem.

– Det handlet mer om hva de ikke sa og hva de ikke gjorde. På den andre siden fikk vi tydelige signaler fra selskaper at de ville ha «slike som oss». Vi oppdaget rask at det var en knute på kommunikasjonstråden et sted. Det manglet en bro mellom flerkulturelle arbeidstakere og de store selskapene, sier hun.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS