Ledelse

– HerSpace holdt hodet mitt skrudd fast under pandemien. Kvinnene som jobber her så meg, støttet meg og hjalp meg under hele perioden, sier Chisom Udeze.

Vil skape rom for alle mennesker

Nigerianske Chisom Udeze fant ikke et kontorfellesskap i Oslo hvor alle hennes forskjellige identiteter kunne eksistere i harmoni. Derfor skapte hun HerSpace – et sted for kvinnelige entreprenører.

Publisert Sist oppdatert

Midt under pandemien åpnet Chisom Udeze det særegne kontorfellesskapet HerSpace – et arbeidsfellesskap som i hovedsak ble skapt for kvinnelige næringsdrivende.

Kontorlokalene ligger i hjertet av Oslo, like over Jernbanetorget. Det første som møter deg, er mye farger og planter som henger fra en springtrapp. Inne i fellesarealet hører man barnelatter og voksne som diskuterer og skravler. Det er tid for den månedlige felleslunsjen for medlemmene og deres bekjente.

I etasjen over er det flere arbeidsstasjoner og helt innerst i gangen er det et lekerom som barna kan utfolde seg, mens foreldrene jobber på andre siden av døren med sine egne bedrifter.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS