Samfunn

Fjernarbeid gir den enkelte frihet til å jobbe fra hvor som helst. Mens bedriften kan dra nytte av å ha folk på jobb i alle tidssoner.

Steng kontoret og start med fjernarbeid

Skjer det meste på jobben digitalt? Sitter folk stort sett foran dataskjermen hele dagen? Da kan du like gjerne stenge kontoret og la folk jobbe hjemmefra.

Publisert Sist oppdatert

GitLab heter et av verdens mest rendyrkede selskap som driver hele sin virksomhet via fjernarbeid. Dagens Perspektiv har tidligere omtalt selskapet og intervjuet gründer og daglig leder Sid Sijbrandij. Vi har også snakket med GitLabs eneste norske ansatte, Denys Mishunov fra Tønsberg.

Men hvordan organiserer man fjernarbeid i stor skala? Hvordan kommer man i gang? Og hvilken type virksomheter passer best til denne formen for organisering? Og ikke minst, hvilke egenskaper trenger du for å klare å jobbe hundre prosent som fjernmedarbeider?

Åpenhet

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS