Nyskaping

Roar Wiik Andreassen i Azets (venstre) og Inge Five i DeBank ser frem til å åpne nye dører for kundene sine.

Bank og regnskapsbyrå skal effektivisere for SMB-markedet

Azets og DeBank ble begge etablert i 2016. Nå skal de sammen jobbe for å effektivisere og forenkle hverdagen for små og mellomstore bedrifter.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver bedriftene ubeskjedent i en pressemelding.

I en verden i rask utvikling er det behov for å tenke nytt, hevder de. Administrative oppgaver og finansiering tar for mye tid og oppmerksomhet hos små- og mellomstore bedrifter. Dermed oppstår behovet for tjenester som bidrar til bedre flyt og frigjør tid til drift og utvikling av kjernevirksomheten. Dette vil DeBank og Azets å gjøre noe med.

– Azets og DeBank vil gi kundene tilgang på en tilnærmet komplett verktøykasse for administrasjon av sin bedrift. Azets’ brede tjenestespekter og DeBanks likviditetsprodukter er en slagkraftig kombinasjon som forenkler, effektiviserer og fjerner hodebry for gullet i norsk næringsliv, de små- og mellomstore bedriftene, sier Inge Five, Bankdirektør i DeBank.

– Gevinster i teknologien

Banker og tjenesteleverandører står overfor store endringer i årene som kommer. Hurtig digitalisering og endrede rammebetingelser er faktorer som ofte trekkes frem. Mens mange snakker om trusler, ser både Azets og DeBank først og fremst potensialet og mulighetene som ligger i digitaliseringen:

– Digitalisering gir oss muligheten til å bruke ny teknologi til det beste for kundene og oss selv. DeBank er en innovativ bank som kan tilby våre kunder konkrete verktøy for å bedre sin likviditet. Samarbeidet med DeBank gir oss også muligheten til å utvikle et større spekter av produkter tilpasset våre kunders behov i framtiden, sier Roar Wiik Andreassen, CEO i Azets.

Powered by Labrador CMS