Arbeidsliv

I løpet av det siste året sier 1 av 4 at de har mistet ansatte til konkurrenter. Det understrekes av at i overkant av 1 av 3 ledere oppgir for hard konkurranse som utfordring i rekrutteringsprosesser

En av fire selskaper har mistet ansatte til konkurrenter det siste året

En fersk undersøkelse fra IT-selskapet Unit4 viser at i overkant av 1 av 3 ledere oppgir for hard konkurranse som utfordring i rekrutteringsprosesser.

Publisert Sist oppdatert

Selskapet Unit4 publiserte forrige uke funn fra en ny og omfattende global studie, Business Future Index.

Markedsanalysebyrået Vanson Bourne har intervjuet 3350 respondenter i 11 land for å forstå hvordan bedrifter over hele verden jobber for å nå sine budsjetter, og hvilke prioriteringer som ligger til grunn for å opprettholde virksomhetenes produktivitet i den nye økonomien.

Selv om undersøkelsen viser at Norge er på andre plass med (58 prosent) når det kommer til å ha prestert spesielt godt i forhold til målene for resultatvekst de siste tre årene, bak USA, er det flere punkter som gir grunn til bekymring.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS