Arbeidsliv

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (FrP) besøker Telespinn i Hjartdal i Seljord kommune for å se på deres integreringsarbeid.

– For dårlig kompetanse blant innvandrere

NHO stadfester at den nye rapporten fra Frisch-senteret om flyktninger og sysselsetting bekrefter tidligere rapporter om at innvandrere, særlig fra ikke-vestlige land, faller ut av arbeidsmarkedet for tidlig og i for stor grad.

Publisert Sist oppdatert

I likhet med andre europeiske land, mottok Norge i fjor et stort antall asylsøkere, og bosettingstallene forventes å bli høye i årene som kommer. Dagens Perspektiv har tidligere skrevet at det kom 31.000 asylsøkere til Norge i 2015. Nesten halvparten av dem skal sendes ut av landet.

Les også:Fersk rapport: må endre politikk for å få flere asylsøkere i jobb

Utfordringer knyttet til integrering i det norske arbeidsmarkedet er bakgrunnen for den tredje rapporten i serien «Søkelys på arbeidslivet»

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS