Ledelse

Maalfrid Brath er konsernsjef i ManpowerGroup.

Maalfrid Brath er vinner av HR Norges Lederpris 2019

Hun har ledet ManpowerGroup i Norge i 10 år med gode resultater og solid vekst.

Publisert Sist oppdatert

Formålet med HR Norges Lederpris er å framheve sammenhengen mellom godt lederskap av mennesker og gode resultater.

Prisen går til en norsk leder som har utøvet ledelseskunsten innen personalfeltet.

Maalfrid Brath har i tillegg til sin rolle som konsernsjef for ManpowerGroup i Norge nå tiltrådt som regionsjef for Norden og de baltiske landene.

Velutviklet konkurranseinstinkt

Å utvikle gode og velfungerende team er en av de viktigste fokusområdene for Maalfrid Brath, skriver HR Norge i en pressemelding.

Med utgangspunkt i et velutviklet konkurranseinstinkt legger Brath mye energi inn på at hun selv, temaet, og virksomheten skal nå sine mål.

Hennes styrker er ifølge juryen, inkluderende lederskap, innovasjon, endring og besluttsomhet.

Hun fokuserer også på å forankre strategier i ledergruppen. Samtidig er hun god til å kommunisere og engasjere ansatte gjennom å sette tydelige og enkle mål for organisasjonen.

Juryen beskriver henne som løsningsorientert, har høy integritet og skaper en sunn konkurransevilje hos andre og seg selv.

Bedret omdømme til bransjen

På vegne av bransjeforeningen har hun deltatt aktivt i det offentlige ordskifte om bemanningsbransjen.

Hun har bidratt til bedring av omdømme for bransjen - og har gjennom sitt engasjement demonstrert «genuin interesse for kombinasjonen av respekt for mennesker og sunn forretningsdrift».

Brath har meningers mot, samtidig som hun lytter godt til andre. Juryen mener konsernsjefen er en god rollemodell for andre ledere, og er samtidig opptatt av likestilling og å utvikle unge talenter.

Hun føyer seg inn i rekken av ledere og tidligere prisvinnere som «gjør en forskjell» for ansatte, bedriften og samfunnet.

Powered by Labrador CMS