Ledelse

Elon Musks oppskyting av Falcon Heavy 9 omtales som et gigantisk PR-stunt. Rakettoppskytingen har skapt blest verden rundt om SpaceX og planene om å sende mennesker til Mars.

6 tips når selskapet skal presentere sine strategiske prioriteringer for omverdenen

Publisert Sist oppdatert

Mange ledere legger mye tid og energi på å kommunisere selskapets strategiske prioritering internt, men i en del tilfeller er det like viktig at ledere kommuniserer strategien sin eksternt; til viktige interessenter som investorer, kunder, leverandører, lovgivere og media. Det skriver Donald Sull, som til daglig underviser ved MIT Sloan School of Management, hans kollega Stefano Turconi fra London Business School og konsulent Charles Sull i et innlegg hos MIT Sloan Management Review.

Hvis et selskap forplikter seg til å gå for en håndfull klare prioriteringer i noen år framover, kan det tiltrekke seg potensielle investorer, medarbeidere og samarbeidspartnere som er interessert i å gå i samme retning og som er villig til å satse for å få det til, argumenterer de.

Klarere og mer troverdig

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS