Ledelse

Til topps: Som toppsjef i BKK, leder konsernsjef Jannicke Hilland over 1200 ansatte og et av Norges største energiselskap.

Energibunten i Bergens kraftselskap

I november i fjor tok Jannicke Hilland over roret til Vestlandets største energi- og infrastrukturselskap, BKK. Hun er blitt en energisk talskvinne for fornybar energi og det grønne skiftet. Målet er at selskapet hun leder blir et foregangsselskap innen omstillingen energibransjen står overfor.

Publisert Sist oppdatert

Særlig stor er hun ikke, Jannicke Hilland, ny konsernsjef i BKK (tidligere Bergenhalvøens kommunale kraftselskap). Og det er litt av noen sko hun skal fylle etter konsernsjefen hun har tatt over for. Atle Neteland var både svært populær blant ansatte og skapte gode resultater for selskapet han ledet.

Men det Jannicke Hilland mangler i størrelse tar hun igjen med engasjement og bunnsolid kompetanse. Og så har hun enorm tro på det grønne skiftet og at BKK skal bli en sterk og innovativ pådriver i fremtidens energimarked. Nettopp tilpasningene til endringene i energimarkedet tror den nye konsernsjefen kan bli hennes måte å føre videre arven etter sine forgjengere på.

Teknologinerd

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS