Ledelse

– Den absolutt viktigste nøkkelen til effektive team er om det er åpenhet og lett å innrømme feil, sier Harvard-professor Amy Edmondson. I mai gjestet hun Kompetansedagene arrangert av HR Norge.

Jakten på det perfekte team

– Det handler om å tørre å rekke opp hånda, sier Harvard-professor Amy Edmondson. Hennes forskning avdekker at et arbeidsklima fritt for frykt er nøkkelen til produktive team.

Publisert Sist oppdatert

Edmondson er organisasjonspsykolog og professor i ledelse og styring ved Harvard Business School, og så nær du kommer en rockestjerne innenfor ledelsesfaget.

Dagens Perspektiv møter henne under Kompetansedagene til HR Norge 14.-15. mai, der hun er hovedattraksjonen på arrangementet som samler HR-sjefer og andre ledere fra hele landet.

Det er kø for å hilse på og ta selfies med professoren i pausene, og både konferansedeltakerne og de andre innlederne er opprømte over at hun endelig er i Norge.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS