Ledelse

I enhver lederjobb i 2022, mener Tine Austvoll Jensen at man er nødt til å jobbe smart i forhold til beslutningsprosesser – både med de formelle og uformelle interessenter.

– Ledere må jobbe smart i beslutningsprosesser

Som leder i 2022, mener Google Norge-sjefen at man ikke kan sitte alene på et rom å ta avgjørelser isolert fra omverden. – For meg er det viktig å jobbe med både de formelle og de uformelle interessentene tidlig i beslutningsprosesser for å skape forankring og forståelse.

Publisert Sist oppdatert

I kontorfellesskapet Mesh sine nye lokaler i Møllergata snakker Google Norge-sjef Tine Austvoll Jensen om viktigheten av kvinnelige gründere fra scenen. Google har sammen med andre norske aktører tatt initiativ til inkubatoren #Westart som retter seg spesielt inn mot kvinner.

Etter mye mingling og snakk om hva som skal til for å lykkes som gründer i dag og hvordan man kan skaffe seg finansiell støtte fra investorer, møter Dagens Perspektiv Austvoll Jensen på et av møterommene.

– Det å være landsleder i Google, er ikke veldig annerledes enn å være leder i hvilket som helst annet norsk selskap som sitter med et styre, understreker Austvoll Jensen når hun bli spurt om hvor mye makt hun har til å styre Google Norge i den retningen hun ønsker.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS