salg

Det viktigste jeg har lært av prosessen er at når du ønsker endring velkommen med et åpent sinn og en iver etter å lære, kan fantastiske ting skje, skriver Linda Lindborg.

Store ting skjer når du er klar for det

Ingenting varer evig. Endring skjer hele tiden, og hver og en av oss er må stadig tilpasse seg svingene, skriver Linda Lindborg etter at vekstselskapet Boomi ble solgt for fire milliarder dollar.

Publisert Sist oppdatert

Linda Lindborg er salgssjef i Boomi.

SYNSUPNKT. For oss er det store endringer som står på planen. Dell Technologies kunngjorde nylig salget av Boomi til Francisco Partners og TPG Capital for den totale verdien av fire milliarder dollar, to høyt ansette Private Equity-selskaper. Det er et resultat av utvikling og det gjelder ikke bare oss, men også de som bruker våre løsninger for applikasjonsintegrasjon. Dette driver digital transformasjon for bedrifter over hele verden.

Men likevel, selv når man er sikker på at en endring skal bli en positiv opplevelse for alle, er det i menneskets natur å føle på uro og kanskje til og med få litt høyere puls. Endring dytter oss ut av komfortsoner og rutiner. Vi har derfor jobbet jevnt og trutt med å forberede oss på fremtiden, både på personlig og kollektivt nivå. Resultatet er at vi omfavner en ny måte å gjøre ting på, selv om vi forblir tro mot vår kjerne. Vi er fortsatt en agnostisk platform, og slik står vi sterkest overfor kundene.

Det finnes mye forskning på endringsprosesser og endringsledelse. Det er til og med egne kurs på flere av høyskolene. Essensen er likevel ofte det samme, og har vært det lenge. Kartlegge, planlegge, involvere og informere er viktige stikkord som går igjen.

Men det viktigste jeg har lært av prosessen er at når du ønsker endring velkommen med et åpent sinn og en iver etter å lære, kan fantastiske ting skje.

Boomi har oppnådd fantastiske ting under Dells forvaltning. Det vil aldri endre seg. Ledergruppen som har bygget Boomi til å bli en global kraftpakke med mer enn 15 000 kunder, går ingen steder. Men våre nye eiere vil også sette sitt avtrykk på Boomi. Begge selskapene har velfortjent omdømme for å utvide sine porteføljeselskaper - raskt. Det ser jeg på som en svært gylden mulighet for oss, å katapultere Boomi til neste nivå.

Francisco Partners og TPG har et hav av erfaring med å bygge opp selskaper for å bli deres absolutt beste. Så jeg er trygg på at de sentrale verdiene i denne eierendringen gir nye tanker og strategier til Boomi.

Underveis har jeg blitt så imponert over hvordan kollegene mine tilnærmer seg sitt daglige arbeid. Helt enkelt fortalt, de har bare fortsatt å gjøre jobben sin bra. De tar hensyn til selv de minste detaljer som de setter sammen på nye måter. De tar de beste datastøttede beslutningene, som igjen skaper nye veier til suksess for kundene våre .

Vi har holdt oss tro mot Boomi-visjonen som har gjort oss til bransjeleder innen bedriftsintegrasjon, men har også vært åpne for innsikten som kommer med nye ideer. De har omfavnet eventyret.

Så, ja, forandring vil alltid skje. Men store ting skjer når du er klar for det.

Synspunkt

Skriv til oss!

Del innsikt og meninger,
skriv til
synspunkt@dagensperspektiv.no.
Powered by Labrador CMS