Arbeidsliv

Hele en av fire ser for seg å dele på dagene de ansatte er på kontoret og omtrent halvparten av de spurte kommer til å fastsette dager hvor ansatte møtes fysisk på jobb.

Forskjellsbehandlingen vil bli mer synlig etter pandemien

En HR-Norge undersøkelser viser at 94 prosent av virksomheter vil tilby hjemmekontor i større grad enn tidligere etter pandemien.

Publisert Sist oppdatert

De fleste virksomhetene diskuterer og planlegger nå for hvordan vi skal jobbe etter korona. HR Norge har gjennomført en undersøkelse blant mer enn hundre norske virksomheter for å sjekke hvordan de forbereder seg til livet etter korona.

De største bekymringene til norske virksomheter er kultur, ledelse og samhandling. Mange av endringene kommer til å skje på arbeidstakernes premisser. Men det blir neppe helt frislepp.

De fleste virksomhetene vil forbeholde seg retten til å styre, slik at man kan samle team eller avdelinger til å jobbe fysisk sammen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS