Ledelse

Utfordringer knyttet til ensomhet, isolasjon og manglende kontorfellesskap er blitt en del av hverdagen til alle store bedrifter i Norge.

Fem prinsipper for ledelse under pandemien

Da pandemien brøt ut var banken raskt ute med å snakke med de ansatte og definere noen prinsipper for hvordan man kunne sikre fysisk og mental helse, tross korona og hjemmekontor.

Publisert Sist oppdatert

Mens mange virksomheter er bekymret for både trivsel og produktivitet under den nye runden med hjemmekontor, har Santander klart å øke den psykologiske tryggheten til de ansatte under pandemien.

– Man må stole på og snakke med de ansatte. Den største tabben mange gjør er å undervurdere hvilken ekstremsituasjon mange ansatte er i på hjemmekontoret, sier HR-sjef i Santander Nordics Bjarte Leivestad.

De fleste kontoransatte har fått kjenne på hvor krevende hjemmekontor kan være, men et helt eller delvis nedstengt samfunn i snart to år. Utfordringer knyttet til ensomhet, isolasjon og manglende kontorfellesskap er blitt en del av hverdagen til alle store bedrifter i Norge.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS