Ledelse

– Min oppvåkning var å kollapse. Frem til det tidspunktet levde jeg i en ubevisst tåke. Livet begynte da å handle om å blomstre i stedet for kun å overleve, sier Arianna Huffington.

– Folk må innse at de trenger pauser før det går galt

Grunnlegger av The Huffington Post, Arianna Huffington skjønte først at hun var utbrent etter at hun kollapset over pulten og våknet med et blodig ansikt og brukket kinnben. Nå vil hun hjelpe andre med å forebygge den nye folkesykdommen.

Publisert Sist oppdatert

Den gresk-amerikanske forfatteren og politiske kommentatoren Arianna Huffington fortalte i samtale med Salesforce-sjef Marc Benioff om da hun selv møtte veggen og hvordan hun i dag hjelper andre som sliter med stress og utbrenthet gjennom bedriften Thrive Global.

De to lederne møttes til samtale om utbrenthet under en av verdens største IT-konferanser, Dreamforce i San Francisco i november.

– Folk må innse at de trenger å ta pauser før det går riktig galt, fortalte Huffington, samtidig som hun forklarte hvordan hun selv innså at hun hadde tatt seg vann over hodet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS