Ledelse

Utdanningsdirektør i Oslo kommune, Marte Gerhardsen, har sammen med resten av utdanningsetaten snekret ferdig en helt ny strategi for Oslo-skolen fra hjemmekontoret.

Fra 22 til fem direktører

Midt under koronakrisen legger Utdanningsetaten i Oslo kommune siste hånd på en helt ny strategi og en omfattende omorganisering av Oslo-skolen.

Publisert Sist oppdatert

Marte Gerhardsen ble i juni i fjor ansatt som ny utdanningsdirektør i Oslo kommune. Hun kom da fra stillingen som divisjonsdirektør i helsedirektoratet. Tidligere har hun ledet tankesmien Agenda, vært direktør i DNB, generalsekretær i CARE og diplomat i Utenrikstjenesten.

Gjennom ansettelsen av Gerhardsen skulle en lang og vond konflikt i Oslo-skolen få sin slutt, og en ny æra begynne. Det var mer enn en topplederjobb Gerhardsen gikk til. Hun skulle rydde opp og skape ny giv i Oslos største etat.

Siden hun startet har Marte Gerhardsen stått i spissen for et omfattende strategiarbeid.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS