Ledelse

Norges første kvinnelige statsminister, Gro Harlem Brundtland, holdt avslutningstalen under frokostmøtet NHO arrangerte om likestilling i samarbeid med kampanjen #HunSpanderer.

Gro spanderte råd om likestilling på norske toppledere

Et enkelt likestillingstiltak: spandér en lunsj og snakk om likestilling. Norges første kvinnelige statsminister Gro Harlem Brundtland (78) vil spandere en lunsj på Frankrikes nyvalgte president Emmanuel Macron for å ta praten om ubevisst diskriminering i næringslivet.

Publisert Sist oppdatert

– Han er spennende og er nå veldig viktig, sa Gro Harlem Brundtland under et arrangement hos likestillingstillingskampanjen #HunSpanderer onsdag denne uken.

Brundtland har, sammen med en rekke næringslivstopper, statsråder og kjendiser stilt opp i kampanjen #HunSpanderer. I kampanjen oppfordres kvinner i Norge til å ta det første steget for å bekjempe kjønnsdiskriminering. De som står bak kampanjen mener at dette kan hvem som helst gjøre, ved å spandere en lunsj eller en middag eller en kaffe på en mannlig kollega, kompis eller nabo for å snakke om likestilling.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS