Ledelse

– Det å kunne kombinere min økonomiske forståelse med utvikling av service, er perfekt for meg i den stillingen jeg har nå, sier Årets Unge Leder i Reisebransjen 2022, Veronica Wammen Langøen.

Årets Unge Leder i Reisebransjen: – Elsker dialogen med andre mennesker

Veronica Wammen Langøen, hotelldirektør på Thon Hotel Orion i Bergen, ble tidligere i år kåret til Årets Unge Leder i Reisebransjen 2022, av HSMAI og samarbeidspartnere.

Publisert Sist oppdatert

­Hun overtok som direktør på Orion 1. mars i år, men har vært hotellsjef der siden 2017. Veronica trives veldig godt i Bergen og er ivrig Brann-supporter. Egentlig var det tilfeldig at hun havnet i hotellbransjen, men det er et valg hun ikke har angret på.

Du har økonomiutdannelse og mastergrad i markedsføring, hvorfor valgte du hotellbransjen?

– På slutten av utdannelsen, da jeg var på gründerskolen i Singapore, begynte jeg å lure på hva jeg egentlig hadde lyst til å gjøre fremover. Etterhvert fant jeg ut at jeg måtte ha en jobb som hadde med mennesker å gjøre. Så jeg tenkte, hva med hotell? Samtidig annonserte Thon Hotels etter en til å drive med salg, og jeg tenkte at det kunne passe for meg. Jeg har genuin interesse for service, har jobbet i servicebransjen tidligere og elsker dialogen med andre mennesker. Tidligere hadde jeg jobbet i klesbutikk, jeg elsket å gå på jobb, fordi jeg hadde dialog med mennesker hele tiden, og når jeg var i godt humør ble de i godt humør. Hotellbransjen er spennende, dagene er aldri like og det er også mange muligheter karrieremessig, ikke minst i en kjede som Thon Hotels. At det ble akkurat Thon Hotels skyldes at jeg kjente meg igjen i verdiene selskapet har. Egentlig var det veldig tilfeldig at det ble hotellbransjen for min del, men jeg har ikke angret et sekund.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS