Arbeidsliv

I forskriften er det ikke presisert hvem som er omfattet, men hvem som IKKE er omfattet. Kortvarig eller tilfeldig hjemmearbeid er ikke omfattet.

6 gode råd til dere som vurderer en hjemmekontorordning

Mange venter på ny hjemmekontorforskrift før de gjør noe med bedriftens hjemmekontorordning. – Det er ingen grunn til å vente, sier jurist.

Publisert Sist oppdatert

Noen snakker om at hjemmekontorforskriften nå endelig har kommet. Andre snakker om at den har blitt strammet inn og at den gjelder fra 1. juli.

Hjemmekontorforskriften har vært her siden 2002. Riktignok ble den sendt på høring i april 2021, da den ble pusset støv av i forbindelse med pandemien og man oppdaget at den hadde gått litt ut på dato.

– Selv om en lov eller forskrift sendes ut på høring, så gjelder den slik den er i mellomtiden, sier Simployers juridiske HR- og ledelsesrådgiver Karoline Dystebakken i en pressemelding.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS