Arbeidsliv

NAV-ORIENTERT: Kenneth Stien mener stortingsmeldingen om utenforskap er for Nav-orientert. – Det er veldig mye godt inkluderingsarbeid som gjøres av etaten, men samtidig er det lite hensiktsmessig at Nav eser enda mer ut i mange retninger, sier han.

– Få kraftfulle grep i stortingsmelding om utenforskap

– Jeg er forundret over at et vellykket tiltak som regjeringen selv har skapt, knapt blir møtt et skuldertrekk i en stortingsmelding om utenforskap, sier direktør Kenneth Stien i Arbeid & Inkludering.

Publisert Sist oppdatert

For halvannen uke siden la regjeringen fram en stortingsmelding om utenforskap. Den har blitt positivt mottatt blant sosiale entreprenører og ideelle aktører, som loves en viktigere rolle i kampen mot utenforskap.

Mottakelsen er mindre entusiastisk i den tradisjonelle arbeidsinkluderingsbransjen.

– Det problematiske med meldingen er for så vidt ikke det som står i den, men det som ikke står der, sier direktør Kenneth Stien i bransjeorganisasjonen Arbeid & Inkludering i NHO i en kommentar til stortingsmeldingen på organisasjonens nettsider.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS