Ledelse

Borregaard har fått pris for kompetansearbeidet sitt. HR-sjef Kari Strande fremhever samarbeidet de har hatt med de ansatte underveis i prosessen.

Borregaard fikk kompetansepris

HR Norge har gitt årets kompetansepris til industribedriften Borregaard.

Publisert Sist oppdatert

Borregaard er et tradisjonsrikt industrikonsern som er verdensledende innenfor bioraffinering. De bruker råvarer fra tømmer til å utvikle avanserte produkter, og har spesialisert seg i en global industri hvor de skreddersyr produkter. De lager hundrevis av avanserte biokjemikalier, som blant annet inngår i jordbruk og fiskeri, byggeindustri, legemidler, kosmetikk, næringsmidler, batterier og drivstoff.

For å kunne konkurrere i denne bransjen, kreves det stadig fornyet kompetanse til utvikling og produksjon. Dermed er kompetanseutviklingen et særlig viktig virkemiddel i utviklingen av konkurranseevnen, heter det i begrunnelsen fra HR Norges jury.

Forbedringsarbeid

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS