Nyskaping

Anita Krohn Traaseth og Innovasjon Norge lanserer «min side» for gründere.

Lanserer «min side» for gründere

Skal gjøre det lettere for gründere å søke om støtte fra Innovasjon Norge, samtidig som behandlingstiden skal reduseres.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver nettstedet innomag.no.

Innovasjon Norge røpet nylig at at den etterlengtede digitale søknadssiden for gründere endelig blir lansert. Den skal hjelpe både gründerne og virkemiddelapparatet.

– Den søknadstjenesten vi leverte før til gründere var rett og slett ikke god nok. Det nye søknadskjemaet er mye mer tilpasset for den tjenesten de skal søke. Det er en del av gründersatsingen som vi også skal fokusere på i halvåret som kommer også, sa leder for digitale medier i Innovasjon Norge, Frank Langva, til nettstedet.

Innovasjon Norge hadde som mål å redusere behandlingstiden på søknader fra 60 dager i 2014 til 4 dager i slutten av 2015. Nå er saksbehandlingstiden nede i 13 dager, og med lanseringen av den nye digitale siden for gründere håper de å komme et steg nærmere målet.

– Ved hjelp av en rekke workshops med norske gründere underveis, har vi også prøvd å sørge for at siden blir mest mulig brukervennlig for brukerne, sa Anita Krohn Traaseth, administrerende direktør i Innovasjon Norge.

Powered by Labrador CMS