Arbeidsliv

Svampebob Firkant skaper også jobber på norske kjøpesentre.

Stilling ledig: Kommunesammenslåingsleder

Denne ukens iøynefallende stillinger: Medarbeider til kontorteknisk team, kommunesammenslåingsleder, Svampebob Firkant-skuespiller, spydspiss i Stavanger og Finanstilsynsdirektør.

Publisert Sist oppdatert

Hver uke legges det ut hundrevis av stillinger hos NAV og Finn.no i tillegg til jobbene som aldri annonseres. Noen er viktige, andre er morsomme, og en del er bare rare. Felles for alle er at det hjelper å være serviceinnstilt og tilpasningsdyktig.

Her er påskens utvalgte:

Kommunesammenslåingsleder

En ennå uetablert kommune søker en person til å lede sammenslåingen av Oppegård og Ski til det som skal bli Nordre Follo kommune.

Personen som lykkes med å samle de to, krones med tittelen rådmann i hele Nordre Follo kongerike fra 2020 - hvis alt har gått etter plan, vel og merke.

Det er ikke få egenskaper man bør ha for å friste lykken, både evne til å begeistre og være robust i samhandling med mennesker fremheves.

Og som et minimum forventes det erfaring med gevinstrealisering gjennom intet mindre enn effektiv organisering, automatisering og digitalisering.

Det opplyses ikke i hvilken av kommunene sammenslåingslederen skal sitte mens arbeidet utføres.

Førstekonsulent kontorteknisk team

Den neste jobben kommer ikke med like mye ansvar, men også den krever en tusenkunstner.

Det er Nasjonalt organ for kvalitet i utdanning, NOKUT, som trenger noen til å fylle en ledig plass på det kontortekniske teamet sitt.

Finlesing av jobbannonsen viser at vi her er på jakt etter det man tidligere ville omtalt som en sekretær med vide fullmakter, eller en altmuligmann.

I NOKUTS beskrivelse av kontortekniske oppgaver inngår både gjennomføring av frokostmøter og oppfølgning av leverandører av kontorrekvisita.

Serviceinnstilte kommunikatører med bachelor- eller mastergrad vil passe godt i denne jobben.

Finanstilsynsdirektør

Så den kanskje aller mest profilerte jobben på markedet akkurat nå. Stillingen som direktør i Finanstilsynet er ledig ettersom åremålet til dagens direktør Morten Baltzersen løper ut i april.

Som øverste leder i Finanstilsynet deler man hovedansvaret for at økonomien unngår store finansielle kriser og man sørger for at finansmarkedene fungerer optimalt.

Historisk har Finanstilsynsdirektøren fått åremålet sitt forlenget med nye seks år etter den første perioden.

Det er Finansdepartementet som lyser ut stillingen. De er på jakt etter en høyt kvalifisert person med bred innsikt i samfunnsspørsmål, omfattende og relevant ledererfaring og stor arbeidskapasitet.

Det er et pluss om kandidaten også har interesse for internasjonalt samarbeid.

Spydspiss i Stavanger

Så har vi kontorlokaliseringsselskapet Relokator - som trenger spisskompetanse til sin nye satsing i Stavanger-regionen og i den anledning er på jakt etter en ny spydspiss.

Med denne spiddende beskrivelsen er målet å hente inn en person som skal utvikle og bygge selskapets nye avdeling.

Grunnleggende egenskaper for å treffe blink i stillingen er å være strategisk av natur og ha en tydelig «drive».

Det vil hjelpe om du trives i et travelt miljø, heter det i annonsen.

Svampebob Firkant-skuespiller

Til sist tilbyr Junior Productions en unik mulighet til å jobbe som smurfene, Solan og Ludvig, Svampebob Firkant og en rekke andre mer og mindre kjære barnefigurer som opptrer rundt omkring på kjøpesentre i Norden.

En kunstnerisk bakgrunn er foretrukket, men en livlig personlighet er nødvendig for å lykkes.

Dessverre er ikke stilling for alle: Personer over 165 centimeter vil ikke passe i kostymene.

Funnet på Finn

Under fanen Funnet på Finn plukker Dagens Perspektiv ut morsomme, rare og interessante jobbannonser som kaster lys på dagens arbeidsmarked.

Powered by Labrador CMS